Fernando Alonso maakt zich op voor de “Grootste race van het jaar” en ook wij kijken in FORMULE 1 nr. 7 uit naar de Indy 500 met een kleine Indy-special!

Daarnaast blikken we natuurlijk ook terug op het afgelopen F1-weekend met interviews, mooie verhalen en schitterende foto’s!

In deze editie onder andere:

Racereportage Spanje

Wiel tegen wiel reden Sebastian Vettel en Lewis Hamilton door bocht 1. Hun strijd was lang en hevig. Ze joegen elkaar zó op, dat ze het veld vanaf de nummer vier op minstens een ronde zetten.

Formule 1 nr. 7Max Verstappen

Het is niet de nieuwe start van het seizoen die Red bull-adviseur Dr. Helmut Marko had voorspeld, maar ook nog niet het einde. Max Verstappen kan alleen niet lang genieten van zijn licht verbeterde RB13. In de eerste bocht wordt hij al uit de race getikt.

Alonso gaat op avontuur

Fernando Alonso zegt dat de Formule 1 nog steeds het belangrijkste voor hem is. Toch reist hij na alle ellende bij McLaren met extra motivatie naar Amerika, waar hij op 28 mei start in de Indy 500.

Techniek

Snelheid is alles in Formule 1. Niet alleen op de baan, maar ook in de fabrieken, waar aan de hand van op het circuit vergaarde data continu nieuwe of aangepaste onderdelen worden geproduceerd. 3D-printers spelen in het productieproces een steeds belangrijkere rol.

Meer lezen? Bestel ‘m hier!