Romain Grosjean wilt dat voor het aankomend weekend, bij de Grand Prix van Duitsland, het balans probleem van de auto wordt uitgezocht door Haas die hem een slechte race in Hongarije bezorgde.

Na het missen van de Q3 in de kwalificatie, wat de eerste keer zou zijn geweest dit seizoen, met een tiende van een seconde, hoopte Romain Grosjean dat hij in de punten zou belanden op de Hungaroring. Mede door slechte pitstop strategie en autoproblemen, eindigde hij slechts 14e, vlak achter zijn teamgenoot Esteban Gutierrez.

Na het weekend in Hongarije begonnen te zijn met remproblemen, beklaagde Grosjean zich vervolgens over de balans van de auto. ”De balans was nergens te vinden. Dat probleem is iets waarvan ik wil dat we begrijpen wat er aan de hand is voor de volgende GP. Er was duidelijk iets wat niet zoals gepland ging in de race, want we hadden problemen die we normaal gesproken niet hebben.”

Naast de problemen aan de auto, was Romain Grosjean ook niet tevreden over de strategie. ”Bij de eerste pitstop kwam ik achter een Manor terecht en verloor ik ontzettend veel tijd en bij de tweede pitstop zat ik vast achter Felipe Massa en Daniil Kvyat. Het was onmogelijk om in te halen op dit circuit.”