McLaren heeft wat waar te maken in Singapore. De formatie uit Woking won de laatste drie races en is dus topfavoriet in Singapore. Lewis Hamilton rekent op een goed resultaat.

Al verwacht hij wel flinke tegenstand van Fernando Alonso. “We moeten niet te euforisch worden van onze snelheid in de laatste race. Dit weekend is alles weer anders en hebben we een nieuwe achtervleugel”, zegt de wereldkampioen van 2008 in Marina Bay.

“Alonso zei dat zijn team deze race met een update komt dus hopelijk hebben wij iets in huis om het gevecht met hem aan te gaan. We hadden een andere achtervleugel voor de races in België en Italië. Die zullen we nu een tijdje niet meer gebruiken. We racen nu weer met de vleugel waarmee we in Hongarije wonnen.”

“Daar werkte hij prima en inmiddels is de auto op andere vlakken ook beter geworden. We zouden dus weer mee kunnen doen voor de hoofdprijzen”, besluit Hamilton, die voor de persconferentie aangaf geen antwoord te willen geven op vragen over zijn toekomst. Er was namelijk geen nieuws te melden.