HRT-coureurs Pedro de la Rosa en Narain Karthikeyan zijn tevreden met het werk dat ze vandaag hebben kunnen doen, maar realiseren zich dat hun team desondanks nog veel werk te doen heeft.

 

“Vanwege het weer kende de eerste sessie nogal een vreemd verloop, al was dat natuurlijk voor iedereen zo”, blikt De la Rosa terug. “De tweede training ging daarna gelukkig goed en toen hebben we ons hele testprogramma alsnog kunnen afwerken.”

 

“We hebben de auto daardoor goed op de verschillende bandencompounds kunnen afstellen, maar we moeten morgen nog wel wat verdere progessie zien te maken”, weet de Spanjaard. “We hebben namelijk nog heel veel werk te doen, ook al gaat het hier al wel een beetje beter dan in Maleisië het geval was.”

 

De la Rosa was in beide trainingen overigens sneller dan Karthikeyan, die soortgelijke teksten laat optekenen als zijn teamgenoot: “De tweede training verliep – in tegenstelling tot de eerste – zonder problemen. We hebben daardoor wat verschillende zaken kunnen uitproberen en de auto voelde over het algemeen prima aan, maar we hebben morgen nog wel flink wat werk te doen.”