Max Verstappen zal uiteraard ook dit jaar weer te zien zijn tijdens de Jumbo Racedagen, die op 18 en 19 mei gehouden worden. De voorverkoop van tickets voor het populaire autosportevenement op het circuit van Zandvoort start dinsdag 5 februari.

De voorverkoop start dinsdag de vijfde om – toepasselijk, gezien Max Verstappens startnummer – 10:33 uur. In de voorverkoop zijn de beperkt beschikbare F1-paddockkaarten en tribunekaarten met korting te koop. Meer informatie over de verkoop daarvan lees je hier. Gewone duinkaarten zijn over enige tijd bij elkaar te sparen door actieproducten te kopen bij de Jumbo, net als in voorgaande jaren. Per wanneer, is nog niet bekend.

De Jumbo Racedagen gaan hun vierde jaar in. Vorig jaar trokken er meer dan 110.000 mensen naar Circuit Zandvoort voor de Racedagen en Jumbo-eigenaar verheugt zicht op de editie van 2019: “We werken er samen hard aan om de vorige drie edities te overtreffen. Ik ben er trots op dat het ons lukt om al die families die het evenement trekt ieder jaar weer te verrassen met een nóg mooier programma.”

In de loop van het jaar wordt meer bekendgemaakt over het programma van de Jumbo Racedagen 2019.