Van 27 t/m 29 september strijkt de DTM weer neer in Zandvoort, waar de voorlaatste ronde van het kampioenschap gehouden wordt. Voor de racedag, zondag 29 september, zijn nu de laatste hoofdtribunekaarten te koop via Ticket+Travel.

Het DTM komt voor de dertiende keer op rij naar Zandvoort en Ticket+Travel heeft de laatste kaarten voor op de hoofdtribune beschikbaar voor het racefeest in de duinen, waarin de Audi’s, Mercedessen en BMWs uiteraard weer voor het bekende spektakel zullen zorgen!

Voor volwassenen kost een kaartje voor de zondag op één van de zilveren tribunes 43 euro, terwijl een plekje op de gouden hoofdtribune op die dag 45 euro kost. Voor het hele weekend kosten tickets die recht geven op die gouden plaatsen 50 euro, terwijl een weekend lang ‘zilver’ 48 euro kost.

Behalve tribunekaarten zijn er ook nog duinkaarten verkrijgbaar voor het hele weekend (22 euro) of alleen de zaterdag (€ 12,-) of zondag (€ 17,-). Voor de zaterdag kunnen ook nog los tribunekaarten worden gekocht. Voor kinderen van 7 t/m 14 zijn tickets uiteraard flink goedkoper, terwijl kinderen onder de 6 gratis naar binnen mogen. Zie Ticket+Travel voor een overzicht van de prijzen en mogelijkheden.

Voor meer over het DTM: hou het magazine van Formule 1 goed in de gaten, waar binnenkort een artikel in verschijnt over de Nederlander Ernest Knoors, teambaas van BMW team MTEK.