Felipe Massa vindt dat Red-Bull coureur Mark Webber een straf verdiende vanwege het afsnijden van de chicane na de tweede DRS-zone. De Australiër en de Braziliaan, strijdend voor P6, toucheerden elkaar waarna Webber de chicane afsneed en Massa ongelukkig spinde.

“We remden aan voor bocht 11 waar Mark mij probeerde buitenom in te halen”, zegt Massa tegen Autosport. “We raakten elkaar en toen ging hij rechtdoor en sneed hij de chicane af.” Volgens Massa kwam Webber direct daarna pal voor hem de baan weer op en dus trapte de Braziliaan hard op de rem. “Daardoor spinde ik en dus heeft hij een incident veroorzaakt.”

De stewards hebben het incident echter beoordeeld en afschoven als race-incident. Het is volgens Massa niet de eerste keer dat de stewards niet de juiste keuze hebben gemaakt. “ Ze hebben gewoon niets gedaan, dat snap ik niet.” De Braziliaan finishte de race uiteindelijk als zevende.

Voor Mark Webber was het een race om snel te vergeten. “Niets ging zoals het moest gaan”, zei Webber. Een paar ronden na het incident met Massa was de race van Webber voorbij. Webber werd geraakt door Romain Grosjean die op zijn beurt weer Sergio Pérez raakte.