Formule 1-coureur Max Verstappen komt het eerste weekend van augustus met zijn Scuderia Toro Rosso team naar de GAMMA Racing Day voor een Formule1-demonstratie op het TT Circuit Assen. Tijdens de GAMMA Racing Day kunnen Formule 1-fans de nieuwste F1-sensatie nu op eigen bodem in actie zien!

F1-coureurs David Coulthard, Jean-Éric Vergne en Sébastien Buemi maakten er de afgelopen edities van de GAMMA Racing Day een fantastische show van, maar dít jaar hoeft Red Bull niet buiten de landsgrenzen te kijken voor een Formule 1-held. De nieuwste aanwinst in de Toro Rosso stal en dé F1-sensatie van dit moment is de Nederlander Max Verstappen. De zoon van ex-Formule 1-coureur Jos Verstappen maakte tijdens de Grand Prix van Australië in Melbourne zijn debuut als jongste F1-coureur ooit. Tijdens de Grand Prix van Maleisië, zijn tweede Formule1-race, wist Max als 7e te finishen en werd daarmee de jongste coureur ooit die WK-punten scoorde.

GAMMA Racing Day en Red Bull brachten drie jaar geleden voor het eerst een Formule 1-auto naar het beroemde MotoGP-circuit. Met de komst van Max Verstappen en Scuderia Toro Rosso wordt opnieuw een samenwerking tussen Red Bull Nederland en het grootse gecombineerde auto, motor- en kartrace-evenement van Europa beklonken. Eerder al kondigde evenementorganisator LDP International b.v. de opname aan van BossGP in het raceprogramma; een spectaculaire formuleklasse waarin geracet wordt met bolides die enkele jaren geleden dienst deden in Formule1 en Indycars.

GAMMA’s gratis racedag staat dankzij volle tribunes en een professioneel race- en demoprogramma te boek als het grootste gecombineerde auto-, motor- en kartrace-evenement in Europa. Met het GRATIS toegangsbewijs verkrijgbaar vanaf begin juli bij de GAMMA Bouwmarkten trakteert GAMMA haar klanten zondag 2 augustus op een professionele racedag met een unieke sfeer. Kaarten voor de paddock, het binnenterrein van het TT-circuit zijn tegen betaling verkrijgbaar via www.gammaracingday.nl en vestigingen van Primera.