De ochtendsessie van de eerste dag van de wintertest zit erop, maar wie komen in Bahrein woensdag tijdens de middagsessie in actie? Acht van de tien teams zullen met een andere coureur de baan op gaan als om 13.00 uur Nederlandse tijd het tweede dagdeel begint.

Max Verstappen en George Russell behoorden woensdagochtend tot de mannen die als eerste achter het stuur kropen. Zij nemen in Bahrein namens respectievelijk Red Bull en Mercedes woensdag ook de middagsessie voor hun rekening. De acht anderen staan hun plek af aan de teamgenoot.

WINTERTEST, DAG 1: VOLG HIER ALLE UPDATES

Zo worden Charles Leclerc (Ferrari) en Fernando Alonso (Aston Martin) vervangen door Carlos Sainz en Lance Stroll. Bij McLaren en Alpine komen Lando Norris en Pierre Gasly in actie in plaats van Oscar Piastri en Esteban Ocon. Alexander Albon draagt bij Williams de auto af aan Logan Sargeant, Valtteri Bottas doet dat bij Stake F1 voor Guanyu Zhou. Tot slot maken Daniel Ricciardo (Visa RB) en Nico Hülkenberg (Haas) hun eerste meters.


Mis ‘m niet: onze FORMULE 1 Seizoengids 2024 met voorbeschouwingen, achtergronden, interviews, alle cijfers en data en nog véél meer: 116 pagina’s dik! Inmiddels in de winkel of bestel ‘m online!