Popzangeressen Mariah Carey en Missy Elliott zijn gepresenteerd als de headliners van de muzikale omlijsting van de Grand Prix van Singapore.

Naast de twee diva’s reizen ook onder meer Daughtry en Adam Lambert af naar Singapore om op te treden rond de Grand Prix. Vorig jaar stonden onder meer de Black Eyed Peas, Beyonce, No Doubt en ZZ Top op het podium. Ook actrice Lindsay Lohan (foto) was van de partij.

Muziek en Formule 1 gaan alle lange tijd goed samen. Voormalig teambaas Eddie Jordan vertoont regelmatig zijn drumkunsten, terwijl Red Bull-coureurs Mark Webber en Sebastian Vettel dit jaar schitterden op een karaokefeestje en hun McLaren-collega’s Lewis Hamilton en Jenson Button zich voor een item op de BBC waagden aan een cover van Oasis’ Wonderwall.

De tijd dat rocksterren als George Harrison spontaan langskwamen omdat ze simpelweg van racen hielden, lijkt echter voorbij. De Sugababes, die in Monaco te gast waren op de paddock, leken bijvoorbeeld geen idee te hebben waar ze waren beland.