Het nieuwe Formule 1-seizoen is begonnen en daar hoort natuurlijk nieuwe teamkleding bij. Ferrari is het eerste team dat haar volledige nieuwe kledinglijn al heeft uitgebracht, dus fans van de Scuderia, Fernando Alonso en Kimi Räikkönen kunnen hun slag slaan in de Formule 1 Shop!

2014 Sweatshirt
Weer of geen weer, met het Ferrari 2014 sweatshirt zit je er als Tifosi altijd warmpjes bij! De door Puma gemaakte sweater is van honderd procent katoen en een hippe half zip. Zoals het hoort is de sweater van alle juiste sponsor-uitingen voorzien, het Scuderia Ferrari-logo én de nieuwe kleurstelling die voor de gehele 2014-lijn wordt gebruikt. De sweater is er in de maten S t/m XXL en kost € 114,95.

 

2014 T-Shirt
Een klassieker in elke Ferrari-kledinglijn: het team T-Shirt. Dit is waar Alonso en Räikkönen op de circuits in rondlopen, zolang ze niet in hun overalls gestoken zijn. Het 2014-shirt is, in verhouding tot de 2013-variant, van meer rood voorzien – wat natuurlijk nooit kwaad kan als het om Ferrari gaat – en komt door het teruggeschaalde wit wat stijlvoller over. Het nieuwe replica teamshirt kost 59,95 en is in de maten S t/m XXL in de shop verkrijgbaar.

 

2014 Polo
Voor wie een T-Shirt net te casual vindt, maar toch de coole look (en korte mouwen) wil behouden, is er de polo. Net als het T-Shirt en sweater is ook de polo geproduceerd door Puma en van honderd procent katoen. Behalve dat de polo een kraagje heeft, is hij uiterlijk identiek aan het T-Shirt, met dezelfde logo’s en dezelfde subtiele Italiaanse vlag op de rechtermouw. Prijs: € 79,95 en hier te bestellen.

 

 

2014 Team Cap
Ferrari’s nieuwe pet is een heerlijk traditionele baseball cap van Puma, met het Ferrari-logo op de zijkanten en hoofdsponsor (in dit geval letterlijk) Santander voorop. Het Ferrari-rood wordt verder gebroken door ook hier weer een stijlvolle witte band met daarin verwerkte Italiaanse vlag. De pet kost 34,95 en is er in één maat, maar is verstelbaar.

 

Het volledige Ferrari-assortiment is hier te zien en bestellen, met behalve bovengenoemde teamkleding ook nog andere mode-artikelen, schaalmodellen en boekwerken.

Alle bovengenoemde prijzen zijn exclusief verzendkosten. Zie de Shop voor de voorwaarden en meer informatie over maten, prijzen en verzending.