*

Registratie kaarten Dutch GP bijna gesloten, aanvraag tickets start 16 juni

Sjaak Willems

Sjaak Willems

13 juni 2019 14:01

Registratie kaarten Dutch GP bijna gesloten, aanvraag tickets start 16 juni
Red Bull

De inschrijfperiode voor kaartjes voor de Nederlandse Grand Prix in Zandvoort volgend jaar sluit aanstaande zondag. Iedereen die zich op de site van de GP heeft geregistreerd, heeft vanaf maandag twee weken de tijd om zijn kaarten aan te vragen. 

Iedereen die zich heeft ingeschreven, heeft een gelijke kans op kaarten, meldt de organisatie. “Wanneer de vraag groter is dan het aanbod worden de kaarten toegewezen door middel van loting.” Na een week hadden een half miljoen belangstellenden zich al geregistreerd.

Lees ook: Thuisrace voor Verstappen: ‘Mooi, maar geen extra motivatie’

Na het afsluiten van de registratieperiode ontvangt iedereen die zich heeft ingeschreven een email. Daarin zal staan hoe je tickets kunt aanvragen. Hoeveel tickets er verkrijgbaar zullen zijn, is nog niet bekend. Sportief directeur Jan Lammers zei tijdens de persconferentie wel dat hij 200.000 bezoekers verwacht tijdens de Grote Prijs van Nederland.

Naast het aantal tickets is ook de prijs ervan nog niet bekend. Lammers vertelde wel dat prijzen marktconform zullen zijn. De officiële site meldt dat de prijzen vergelijkbaar zullen zijn met de ticketprijzen van omliggende Grote Prijzen zoals Spa of Silverstone. Daar variëren de prijzen tussen de €130 en €600 voor het hele weekend.

Lees ook: Lammers: Ons decor in Zandvoort is straks miljoenen waard

Lees meer over

DutchGP Zandvoort