Bruno Senna vindt dat het wel weer genoeg geregend heeft in Zuid-Korea. De Renault coureur hoopt dat het morgen droog is, zeker aangezien dat zondag waarschijnlijk sowieso het geval is.

Senna bleef in de eerste training lekker binnen in de pitbox, maar in de tweede sessie moest hij de regen toch trotseren en dat verging hem niet altijd even best, getuige zijn frequente slippertjes en uitstapjes naast de baan.

“Ik had veel problemen met de balans van de auto”, draait hij er niet omheen. “Hopelijk kunnen we dat nog verbeteren, want anders wordt het een moeilijk weekend voor ons.”

Behalve dat hij hoopt dat Renault dat lukt, hoopt Senna ook op beter weer. “Ik hou mijn vingers echt gekruist voor droge omstandigheden voor morgen, zodat we goed kunnen voorbereiden op de race van zondag.”

Senna’s teamgenoot Vitaly Petrov trapt in zijn terugblik eerst een open deur in door te constateren dat het de hele dag nat is geweest. Daarna onderschrijft hij de woorden van Senna aangaande het weggedrag van de Renault R31 in dat soort omstandigheden: “Onze auto heeft het moeilijk in de regen en we moeten nog op zoek gaan naar een goede set-up. Morgen is er echter weer een dag en ik hoop dat het dan droog blijft”,