Giedo van der Garde zal opnieuw zijn opwachting maken tijdens City Racing Rotterdam. Hij is de eerste Formule 1-coureur die door de organisatie is vast gelegd.

Voor Giedo van der Garde en Caterham is Rotterdam geen onbekend terrein. De Nederlander kwam vorig jaar ook al in actie tijdens City Racing – destijds nog als testrijder – en koestert mooie herinneringen aan het evenement. Na afloop van zijn spectaculaire demonstratie vroeg hij immers voor de ogen van de honderdduizenden bezoekers vriendin Denise ten huwelijk.

Van der Garde kan niet wachten om op zondag 18 augustus in Rotterdam terug te keren. “Vorig jaar reed ik voor het eerst met een Formule 1-wagen bij City Racing Rotterdam en het was een unieke ervaring.  Om voor een half miljoen bezoekers een demonstratie te verzorgen was een droom die uitkwam en ik beloof om er dit jaar nog een paar schepjes boven op te doen!”, aldus een enthousiaste Van der Garde.

De organisatie is enorm verheugd dat Caterham de uitnodiging heeft geaccepteerd. “We zijn erg trots dat Giedo wederom de honderdduizenden fans in Rotterdam en in het VIP-dorp op de Willemsbrug een unieke onvergetelijke ervaring gaat bezorgen”, aldus organisator Robert Heilbron.

De voorbereidingen voor de negende editie zijn in volle gang en wordt er druk gewerkt aan een spectaculair programma. Naast Van der Garde en Caterham laat de organisatie weten dat er op korte termijn nog een hoop aansprekende namen zullen worden toegevoegd aan de line-up op zondag 18
augustus. Voor wie niets wilt missen van alle actie, er zijn nog vip- en tribunetickets te koop via www.cityracing.nl.