Max Verstappen geeft op zondag 28 juni met zijn team Toro Rosso een Formule 1-demonstratie op het circuit van Zandvoort. De show maakt onderdeel uit van het Italia a Zandvoort-event.

De jonge Nederlander, die in zijn debuutjaar in de Formule 1 vooralsnog een sterke indruk maakt, kijkt alvast uit naar zijn optreden op het duinencircuit. “Het lijkt me supermooi om met een Formule 1-auto op Zandvoort te rijden”, zegt Verstappen. “Een demonstratie geven in een Formule 1-bolide is altijd leuk, en al helemaal voor thuispubliek. Ik hoop de fans veel plezier te bezorgen.”

Verstappen rijdt in Zandvoort in een in Toro Rosso-kleuren gespoten Red Bull RB8, dezelfde auto waarin hij vorig jaar te zien was bij VKV City Racing in Rotterdam. Naast de racedemonstratie treedt de Toro Rosso-coureur op bij meet-and-greets en handtekeningen- en fotosessies. Vader Jos is ook van de partij op het evenement.

Enthousiaste fans kunnen hun kaartjes (€12,50) voor Italia a Zandvoort, waar niet alleen Verstappen maar ook een keur aan Italiaanse sportwagens te zien is, alvast bestellen op verstappen.nl of circuit-zandvoort.nl.