Pierre Gasly en Max Verstappen moeten natuurlijk nog een beetje bonden als kersverse teamgenoten. Red Bull weet de liefhebber altijd wel te verrassen met filmpjes en koos voor de eerste Gasly/Verstappen-productie voor Flevoland.

Op de ijsbaan van FlevonIce  kregen de twee de opdracht eens goed te driften met ijskarts. Verstappen en en zijn vorige teamgenoot Daniel Ricciardo groeiden de afgelopen jaren online uit tot een veredeld komisch duo. Sinds de Australiër is vertrokken zal de Nederlander het moeten doen met de Fransman. Deze opdracht voldeed in ieder geval voor de twee

Lees ook: Verstappen, Norris en Van Buren aan de start in simrace 12 Uur van BathurstVerstappen, Norris en Van Buren aan de start in simrace 12 Uur van Bathurst

“Dit was de eerste keer ijskarten voor mij”, aldus Verstappen. “Volgens mij gingen we op een gegeven moment sneller dan 100 kilometer per uur. Dit was in ieder geval één van de laatste activiteiten tot nu toe.” Gasly sloot zich daarbij aan. “Ik hield altijd van de competitiviteit in het karten vroeger al was dit meer voor de lol. Het was mooi om te doen met Max. Nu zal ik iets moeten bedenken voor als hij naar Frankrijk komt.”

Uw cookieinstellingen laten het tonen van deze content niet toe. statistics, marketing Wijzig uw instellingen om deze content te zien.