Het wordt weer volle bak tijdens de Dutch GP in Zandvoort! Alle tickets voor zaterdag en zondag zijn verkocht, terwijl de hospitality-arrangementen voor alle drie de dagen zijn uitverkocht, zo meldt de organisatie. Alleen voor Super Friday zijn nog kaarten te koop via supermarkt Jumbo.

Er zijn dit jaar daarbij ook nog eens meer mensen welkom. In 2021 werd de dagelijkse capaciteit door de coronarestricties beperkt op tweederde van het totaal van 105.000, zo tussen de 65.000 en 70.000 fans per dag. Dit jaar kan en mag Zandvoort dagelijks wel 105.000 fans door de poorten laten stromen.

Lees ook: GP Nederland blijft in trek: weekendkaarten 2022 uitverkocht

“Het is geweldig dat alle tickets voor zaterdag en zondag verkocht zijn”, reageert Jan Lammers, sportief directeur van de Dutch GP te Zandvoort. Dat ook alle hospitality-arrangement zijn verkocht, toont volgens hem dat de race ook ‘een enorm succes is onder het bedrijfsleven’.

Super Friday

Zoals gezegd zijn er dus nog wel kaarten te verkrijgen voor Super Friday via supermarktketen Jumbo. Klanten van Jumbo kunnen vanaf 18 mei met 50% korting ten opzichte van het normale tarief aan deze kaarten komen door actieproducten te kopen. Meer informatie is hier te vinden.

Lees ook: Dutch GP legt de lat hoog: ‘Ook voor onszelf voor 2022’

Lammers vindt het goed nieuws dat het Formule 1-festijn op Super Friday ‘zo bereikbaar mogelijk wordt gemaakt’ door de Jumbo-actie. Behalve dat de Formule 1-trainingen vrijdag worden gehouden, komen ook de Formule 2, Formule 3 en Porsche Supercup dan in actie. Daarnaast zijn er tal van activiteiten.