McLaren-teambaas Martin Whitmarsh denkt dat zijn coureurs Lewis Hamilton en Jenson Button de twee beste rijders ter wereld zijn. “Dat geloof ik echt.”

Zoals verwacht heeft Whitmarsh lovende woorden paraat voor beide coureurs, na het binnenslepen van de tweede één-twee zege op rij: "Mensen vertellen me wel eens dat ik te vaak zeg dat Jenson en Lewis het fantastisch gedaan hebben. Na de race in Canada kan ik echter niets anders zeggen."

"Lewis en Jenson deden het fantastisch", stelt Whitmarsh aldus. "Ze reden met een soort gecontroleerde agressie wanneer dat nodig was, en bleven geduldig en gedisciplineerd als de situatie daar om vroeg."

"Ik geloof echt dat McLaren de twee beste coureurs van de wereld in dienst heeft", benadrukt de teambaas, die zich gesterkt voelt door de recente successen van zijn renstal, maar zich desondanks nog niet rijk rekent: "We onderschatten onze concurrentie natuurlijk nooit. Ze werken net zo hard als wij om zeges en titels binnen te halen."

"Het seizoen duurt nog lang, maar ik kan met absolute zekerheid zeggen dat iedereen bij McLaren zijn uiterste best doet om onze leidende posities te behouden."