Lees hier de interessantste reacties van de coureurs na de Grand Prix van Engeland.

Sebastian Vettel (Ferrari), winnaar: “De safety car zorgde voor een pittig slot. Valtteri Bottas deed alles wat hij kon. Ik was in het voordeel met de banden, maar het was niet makkelijk om hem te passeren. Ik wist niet zeker of ik de bocht zou halen, maar het pakte gunstig uit. Ik ben heel blij en mijn team zeer dankbaar. En ook mijn fysio, want gisteren lag ik een beetje in de kreukels, maar vandaag ging het goed. Mijn nek heeft het volgehouden, met dank aan alle adrenaline en het was een fantastische race. Ik heb ervan genoten en volgens mij het geweldige publiek ook.”

Lewis Hamilton (Mercedes), 2e: “Dit is de mooiste race van het jaar, met het mooiste publiek.  De fans hebben me er doorheen gesleept. Het spijt me dat ik de zege niet thuis heb kunnen brengen. Maar we nemen het zoals het is en blijven knokken. Ik zal niet opgeven! Mijn team heeft geweldig werk geleverd. Onze rivalen houden er interessante tactieken op na. Maar we gaan er alles aan doen om ze te verslaan en de komende races beter te presteren.”

Kimi Räikkönen (Ferrari), 3e: “Ik blokkeerde ene wil in de derde bocht en gleed tegen Lewis aan waardoor hij spinde. Mijn fout, maar zo gaat het soms nu eenmaal. De tiensecondenstraf was terecht. Ik heb hem geïncasseerd en ben blijven vechten. Natuurlijk zou het zonder fout en straf beter zijn geweest, maar ik heb het geprobeerd. In mijn ogen heb ik alles gegeven, maar helaas kijken anderen er anders tegenaan.”