*

Wintertest Barcelona maandag van start: FORMULE 1 is er de hele week bij

Sjaak Willems

Sjaak Willems

15 februari 2019 16:55

Wintertest Barcelona maandag van start: FORMULE 1 is er de hele week bij
Sutton Images

Het wachten is voorbij, aanstaande maandag trappen de teams het seizoen 2019 af met de eerste wintertestweek op het Circuit de Barcelona-Catalunya. En FORMULE 1 is de hele week met twee man sterk aanwezig op het circuit om verslag te doen.

De gebeurtenissen op de baan en in de garage houden we bij in ons liveblog. Ook proberen we zoveel mogelijk coureurs, teambazen en experts te spreken over wat er allemaal staat te gebeuren.

Grote vraag voor vele Nederlandse raceliefhebbers is natuurlijk: Hoe doet de Honda-motor achterin de Red Bull het? We vragen het maandag aan Christian Horner en aan het eind van de middag aan Max Verstappen zelf.

De maandag begint met de presentatie van de Alfa Romeo. Die beleefde donderdag zijn shakedown in een Valentijnslivery, maandagochtend worden de echte kleuren bekend. Red Bull presenteerde zijn auto afgelopen week ook in een éénmalige launchlivery. De RB15 zal vrijwel zeker in de traditionele kleuren gespoten worden maar ook dat is nog even afwachten tot maandag.

Dus houd de site vanaf 07.30 uur in de gaten, om 08.00 uur worden de eerste meters gereden.

Gerelateerd