Max Verstappen is zaterdag 12 september bij Hornbach in Geleen voor een meet & greet, interview én om advies te geven aan de ‘coureurs’ in de halve finale van de Hornbach Grand Prix-simulatie wedstrijd. Formule 1-commentator Olav Mol voorziet de virtuele race van live-commentaar.

Het event begint om 15:00 uur in Hornbach Geleen – aan de Einighauserweg 101 – met de halve finale van de ‘Verstappen Simulatie Wedstrijd’ die door Hornbach wordt georganiseerd. 26 virtuele racetalenten die eerder in verscheidene Hornbach-vestigingen een plekje in de halve finale verdienden, strijden daarin om vijf plaatsen voor de finale in Hornbach Best. Daarin nemen ze het later dit jaar behalve tegen elkaar ook tegen Max Verstappen op.

Voor het zover is, zal Verstappen zijn potentiële rivalen komende zaterdag van tips en advies voorzien als ze in de halve finale de strijd met elkaar aanbinden. Het commentaar bij de virtuele Grand Prix op Spa-Francorchamps zal worden verzorgd door Formule 1-commentator Olav Mol, die aansluitend een interview met Max Verstappen zal houden. Ook fans hebben daarbij de kans vragen te stellen aan de zeventienjarige coureur.

Behalve dat Verstappen er is voor de halve finale van de ‘Verstappen Simulatie Wedstrijd’ en het interview, is er ook gelegenheid voor fans om met de Toro Rosso-coureur op de foto te gaan en even met hem te praten.