De Grand Prix van Amerika behoort tot de favorieten van het Formule 1-circus. Er wordt dan ook veel gelachen. Door Max Verstappen weliswaar als een boer met kiespijn toen zijn derde plek werd afgenomen (we voelen met je mee Max!), verder was de sfeer uitmuntend te noemen.

Verstappen rugby

Max Verstappen en Daniel Ricciardo moeten ditmaal hun promotierondje doen op Del Valle High School, de thuisbasis van de Austin Cardinals. Hier toont de Nederlander zijn spierballen, net zoals hij tijdens de race deed.

Arrivabene Austin

Ferrari-teambaas Maurizio Arrivabene laat zich van zijn beste kant zien: hij nam donderdag alle tijd voor selfies.

pink austin

Austin kleurde roze vanwege een samenwerking met borstkankerinstuut Susan G. Komen om aandacht te vragen en geld in te zamelen tegen de slopende ziekte.

fans austin

Dit. Jasje. Wil. Ik. Hebben!

Kvyat safetycar

Voorafgaand aan de rijdersparade neemt Daniil Kvyat plaats in de safetycar. Moe van weer een weekend hard werken of had hij een voorgevoel dat de safetycar weer eens voor hem moest uitrukken? Niks van dit alles. De herintreder bewees zichzelf een grote dienst door een punt te scoren. Het was zijn eerste puntenfinish sinds de race in Barcelona afgelopen mei.

ricciardo en hartley austin

Met maatje Daniel Ricciardo heeft debutant Brendon Hartley dikke lol. En hoewel hij een zware race had, was hij na afloop tevreden met zijn dertiende plaats. Wordt vervolgd?

Grand Prix America, Circuit of the Americas, Austin Texas, USA, Formula1, Round 17, 2013. Photo: Peter van Egmond *** Local Caption *** Copyright: © 2017 Peter van Egmond. Use with credit to the photographer (mandatory). Unauthorized use is prohibited.

Bolt en Hamilton GP USA

Bolt en Hamilton GP USA

Dat Usain Bolt bij de Grand Prix aanwezig was, zal niemand zijn ontgaan. ’s Werelds snelste atleet reed onder meer een paar rondjes over het circuit in een Mercedes AMG met achter het stuur Lewis Hamilton, die er alles aandeed om Bolt angst aan te jagen. En met succes. Bolt op social media: “Lewis probeerde me te vermoorden…”

Niki Lauda en gast

Niki Lauda en gast hebben de grootste lol. Wellicht dat ze samen de onderstaande gridgirls aan het begluren waren? Geef ze eens ongelijk: het zijn beauty’s. Wie is jouw favoriet? Laat hieronder weten…

gridgirl USA

gridgirl USA

 

grigirl USA

gridgirl USA

gridgirl USA