Genoeg actie in Bahrein, met een hoofdrol voor Max Verstappen . Helaas niet op de manier zoals we hadden gehoopt. Gelukkig waren er nog genoeg andere zaken om wel blij van te worden. Kijk je mee?

Max Verstappen-fansOok in Bahrein kon Max Verstappen op voldoende steun rekenen. Deze kinderen hadden donderdag veel bekijks toen ze door de pitlane liepen.

Max VerstappenNa een schuiver tijdens de kwalificatie – veroorzaakt door een software-probleem – zag fotograaf Peter van Egmond plotseling de onderkant van Max Verstappens Red Bull. Een buitenkansje om die op de gevoelige plaat vast te leggen.

Bahrain Grand Prix RaceVolop vertier in Bahrein.

Ocon en strollEen onderonsje tussen Estéban Ocon en Lance Stroll.

Bahrain Grand Prix RaceBij gebrek aan gridgirls mochten de stewardessen van Gulf Air wel even mooi staan te wezen op de grid.

pitstop raikkonenMonteur Fransesco Cigarini kwam zeer ongelukkig ten val nadat Kimi Räikkönen hem bij zijn pitstop omver reed. Hij liep daarbij een gebroken been op, waar hij inmiddels succesvol aan geopereerd is.

Pierre GaslyMelbourne was voor Pierre Gasly een race om snel te vergeten, maar op het voor hem bekende Bahrein International Circuit ging hij als een speer. Een vierde plaats om trots op te zijn.

Marcus EricssonEn ook bij Sauber werd er feest gevierd. Marcus Ericsson eindigde als negende en scoorde daarmee twee punten. Reden voor blijdschap. Want de laatste keer dat hij een punt scoorde was alweer in Italië 2015.