Er zijn weer twee topevenementen te boeken bij Ticket+Travel! Bestel nu snel om de Formule 1-testdagen in Barcelona of de 24 Uur van Le Mans bij te wonen.

Testdagen Barcelona (1 t/m 4 maart 2016) 
Wederom is het mogelijk de testdagen van de Formule 1 bezoeken. Dat zal voor de aanvang van het seizoen 2016 zijn in Spanje op het Circuit de Barcelona-Catalunya. Je verblijft in het bruisende centrum van Barcelona en kan met het langste arrangement alle testdagenbezoeken, maar er zijn uiteraard ook kortere reizen. Nieuw dit jaar is onze exclusieve VIP-optie op donderdag 3 maart. 

In de VIP-Suite staat de gehele dag de catering ter beschikking met natuurlijk een ‘open bar’. Verder heb je uitstekend zicht op alle pitsactiviteiten en wordt de paddock en pitsstraat bezocht. Ook zal een circuittour je langs alle speciale plekjes in en rond het circuit leiden. Voor slechts € 189,- is dit VIP-programma bij te boeken. Het maakt een bezoek aan de testdagen helemaal compleet! 

WEC-24 uur van Le Mans (18 + 19 juni 2016) 
Ticket+Travel is de komende jaren wederom het enige officiële voorverkoopadres voor de 24 uur van Le Mans in Nederland. Vanaf heden zijn de prijzen op de website vrijgegeven. Natuurlijk kan je de vertrouwde tribunes en prima campingplaatsen weer verwachten. Ook de traditionele driedaagse busreis met verblijf op het circuit mag natuurlijk niet ontbreken. 

De 24 uur van Le Mans wordt ieder jaar populairder en is steeds sneller uitverkocht dus spoedig bestellen is zeer raadzaam. Het aanbod van (gereserveerde) campingplaatsen is beperkt, maar er wordt alles aan gedaan om iedereen de komende weken van een goede plaats te voorzien!