*

Boullier herhaalt dat het goed gaat met Renault

Daan de Geus

Daan de Geus

1 juli 2011 12:12

Boullier herhaalt dat het goed gaat met Renault
Formule1

Eric Boullier, de teambaas van Renault, stoort zich aan de aanhoudende negatieve berichten over de financiële situatie van zijn renstal: “Onze toekomst ziet er namelijk zonnig uit”, stelt hij.

“Ik denk dat sommige mensen binnen de Formule 1-wereld een beetje jaloers op ons zijn en ons proberen tegen te werken”, verklaart Boullier tegenover BBC Radio de berichtgeving waarin gesteld wordt dat het niet goed gaat met Renault.

“Deze mensen willen het moreel van ons personeel naar beneden halen en dat is geen nette zaak.”

Boullier laat verder in het midden wie deze personen zijn, maar herhaalt wel – zoals hij ook begin juni al deed – dat het goed gaat met de renstal die sinds eind 2009 (grotendeels) in handen is van de Luxemburgse investeringsmaatschappij Genii Capital: “Onze toekomst ziet er zonnig uit. We hebben betrouwbare sponsoren, eigenaren met een sterke financiële achtergrond en goede toekomstplannen.”

“Natuurlijk is het zo dat we ons in een overgangsfase bevinden en er veel veranderingen gaande zijn binnen de organisatie, maar de tijd zal wel uitwijzen dat we een sterk team zijn en het goed voor elkaar hebben.”

 

Lees meer over

Boullier Renault

Gerelateerd