Voor de fans van Max Verstappen was China niet de beste race, maar voor Formule 1-liefhebbers in algemene zin was het mooi om te zien dat er onder normale weersomstandigheden ook spectaculair geracet kan worden. Het leverde weer mooie plaatjes op.

Max Verstappen en Lewis HamiltonIn Bahrein maakte Lewis Hamilton onze Max Verstappen nog uit voor ‘dickhead’, maar in China kunnen ze er allebei alweer om lachen.

VettelIn Bahrein was het alweer bijgegroeid en leek alles weer normaal, maar voorafgaand aan de GP van China haalde Sebastian Vettel de tondeuse uit de koffer om zijn coupe bij te trimmen. Tsja, het blijft wennen.

Sainz en AlonsoEen Spaans onderonsje. Waarbij er zo te zien weinig te lachen viel…

GP China 2018Blijft ieder jaar weer mooi om te zien.

GP China 2018Er werd massaal gejuicht voor Kimi Räikkönen.

Max Verstappen fansMaar dit zijn toch de echte diehard-fans.

Max Verstappen en Armin van BuurenOok Armin van Buuren was erbij in China. Hij is naar eigenzeggen een echte Formule 1-liefhebber en kijkt wanneer hij thuis is met zijn zoontje altijd de race. De Nederlandse DJ trad zondagavond op bij het Heineken F1 Sjanghai Festival, maar draaide voorafgaand aan de race een set in de pitbox van Red Bull Racing.

Daniel Ricciardo wint in ChinaWat was-ie blij!

Daniel Ricciardo wint in ChinaMax Verstappen had ook kunnen winnen in China, als hij het niet voor zichzelf verprutst had. Wie zou hij hier bellen?