*

Di Resta wil snellere auto

Redactie

Redactie

23 april 2013 14:54

Di Resta wil snellere auto
Racepictures

Paul Di Resta heeft de smaak te pakken. Na zijn vierde plaats in Bahrein, een evenaring van zijn beste resultaat, wil de Brit graag een keer op het podium finishen. De oplossing is simpel volgens de Force India-coureur. Hij heeft een snellere auto nodig.

“Force India wil graag op het podium eindigen”, vertelt Di Resta. “Dan moeten ze mij een snellere en betere auto geven. Ik denk dat ik er het maximale heb uitgehaald. Ik ben erg tevreden over de eerste races. We zijn snel en doen goed mee. Daar zijn we erg blij mee.”

De podiumambitie van het team wordt gedeeld door Di Resta. Er is volgens de Brit echter nog wel wat werk aan de winkel. “Als het team iets harder aan de auto werkt, kunnen we zo op het podium eindigen. Het ontwerpkantoor moet nu met goede updates komen. Alleen zo kunnen we bij blijven.”

Force India staat op dit moment vijfde in het constructeurskampioenschap met 26 punten. Dit aantal was waarschijnlijk een stuk hoger geweest als het team in Maleisië geen probleem had gehad met de wielmoeren.

Lees meer over

Di Resta Force India