Het wemelt in de Formule 1 tegenwoordig van de Fransen (coureurs en teambazen), maar die konden de Franse toeschouwers niet op nationaal succes trakteren. Gelukkig deed dat niets aan de sfeer af.

Huisfotograaf Peter van Egmond maakt lange dagen op het circuit. Voorafgaand aan de Grand Prix van Frankrijk neemt hij het er nog even van.

Pierre GaslyAllez les bleus‘, juicht Pierre Gasly.

Lance Stroll scooterLance Stroll laat zich rijden. Heel verstandig…

Marcus Ericsson brandVoor wie het gemist heeft: Marcus Ericsson crashte in VT1 waarna zijn Sauber in de fik vloog. En de Zweed? Die had in eerste instantie helemaal niks in de gaten omdat zijn rechterspiegel was afgebroken.

Jet HooverboardWooohooo: deze gast kwam op een Jet Hooverboard naar de Grand Prix. DE manier om de files te omzeilen…

Aseel Al Hamad RenaultDeze dame lacht niet voor niets haar tanden bloot. Aseel Al Hamad mocht zondag een rondje in de Renault rijden om te vieren dat vrouwen in Saoedi-Arabië nu ook auto mogen rijden. Eindelijk!

Prins Albert, Prinses Charlene en Charles LeClercCharles LeClerc is een trotse Monesgask. Het staatshoofd van Monaco is op zijn beurt net zo trots op de Sauber-coureur en was in Paul Ricard samen met prinses Charlene aanwezig om hem te steunen.

Nederlandse F1-fansOok hier duiken ze op: de Nederlandse fans.

Lewis Hamilton wintEen dolblije Hamilton.