De Grand Prix van Engeland is eigenlijk altijd een feest om naar te kijken. Hoewel Max Verstappen helaas in de slotfase uitviel, was er genoeg te genieten. Kijken jullie mee?

British Grand Prix PreparationsHet Engelse tv-station Sky bedenkt altijd bijzondere onderwerpen om de coureurs uit hun schulp te trekken. Dit keer hadden ze een combinatie van darts en voetbal bedacht. En natuurlijk waren de heren coureurs de klos. Maar zo te zien bracht Max Verstappen het er best goed van af.

British Grand Prix PreparationsSemi-professioneel lolbroek Johnny Herbert in actie.

British Grand Prix PreparationsSpice up your life.

Lewis HamiltonSelfie-master Lewis Hamilton neemt de tijd om tijdens zijn thuiscircuit met zijn fans op de foto te gaan. Gezien zijn horloge heeft hij speciaal voor de gelegenheid zijn meest glimmende exemplaar uit de kast getrokken.

Claire WilliamsNa het gestuntel van haar coureurs (lees Lance Stroll) wil interim-teambaas Claire Williams ook wel eens ervaren of de Williams FW41 nou inderdaad zou beroerd stuurt.

Brendon HartleyHoeveel pech kan een coureur hebben? Brendon Hartley had opnieuw een weekend om snel te vergeten.

British Grand Prix QualifyingHet was wellicht niet de partymode die deze fans voor ogen hadden, maar doordat Lewis Hamilton zich van achteren naar voren moest vechten, hadden de Engelsen wel elke ronde iets om voor te juichen.

Gerri Halliwell en Christian HornerHet gebrek aan gridgirls besloot Red Bull-teambaas Christian Horner zelf maar op te vangen, door zijn eigen exemplaar mee te nemen.

Toto WolffToto Wolff. Heeft. Het. Even. Helemaal. Gehad.