Bernie Ecclestone, de commerciële uitbater van de Formule 1, vond de inaugurele Grand Prix van India op het Buddh International Circuit een groot succes: “Ik heb geen klachten gehoord.”

In gesprek met Autosport laat Ecclestone zich lovend uit over de eerste Grand Prix van en in India: “Ik ben er heel, heel blij mee en ik denk dat iedereen er zo over denkt.”

“Er zijn vast nog wel wat kleine dingetjes te verbeteren en wat puntjes op de ‘i’ te zetten – want er zijn altijd verbeterpunten te vinden als je hard genoeg kijkt – maar dat komt wel goed”, denkt Eccelstone.

De Engelsman is er verder gelukkig mee dat hij het hele weekend geen klachten heeft gehoord: “Normaal gesproken is er altijd wel iets niet goed en dan krijg je dat ook zeker te horen, maar ik heb zelf geen klachten over India en heb ook niemand anders horen klagen.”

Dat de tribunes vol zaten en er zondag naar schatting 95000 mensen naar de race gekomen waren, doet Ecclestone eveneens deugd. “Dat was echt super. Drie jaar geleden hadden veel van die toeschouwers niet eens geweten wat de Formule 1 was, maar er was heel veel publiek en de sfeer was geweldig.”