Een kwartiertje na de race zat Paul di Resta al aan de koffie. Hij reed zijn rechter achterband stuk op de voorvleugel van Romain Grosjean. Niet snel daarna was zijn thuisrace voorbij.

“Ik weet niet precies wat er gebeurde”, zei hij na zijn race. “Ik stuurde de vierde bocht in en er zat gewoon geen lucht meer in mijn band. Het enige dat ik kon doen was de auto terugbrengen naar de pits. De vloer was nogal beschadigd. Ik kreeg nieuwe setjes banden, maar miste neerwaartse druk en vloog eraf in Becketts.”

“Het team verzocht mij daarom de race te staken. Erg teleurstellend, want gisteren namen we de gok om met een droogweerafstelling ons te kwalificeren. De omstandigheden waren vandaag perfect voor ons. Ik kan alleen maar het publiek bedanken die ons fantastisch hebben gesteund dit weekend.”

Nico Hülkenberg stevende in de slotfase af op een puntenfinish. Na een verloren gevecht met Bruno Senna verloor hij echter nog meer plaatsen. “Dit was een zware race omdat mijn auto was afgesteld op regen”, aldus de Force India-coureur. “Dat hielp ons gisteren, maar zat ons vandaag dwars. Er zaten altijd auto’s bij mij in de buurt.”

“In de slotfase moest ik mij verweren tegen Senna en Button en mocht ik geen fouten maken. Helaas blokkeerde ik mijn banden in de derde bocht. Hierdoor kwam Senna in de DRS-zone terecht met nog twee ronden te gaan en kon hij mij inhalen. Erg teleurstellend om in het zicht van de haven punten mis te lopen. Mijn banden hadden het gehad en de auto was niet gemakkelijk te besturen in de slotfase.”