Start your engines! Het seizoen is weer begonnen en FORMULE 1 zit er bovenop! Dit jaar met een nieuwe livery. 

Nieuwe regels, nieuwe auto’s. Ook FORMULE 1 kan daarom niet achterblijven en heeft in de winter een nieuw jasje gekregen. In deze editie presenteren we onze nieuwe look en een aantal nieuwe rubrieken, maar geven we je natuurlijk als vanouds ook nog steeds het nieuws en achtergrondverhalen uit de wereld van de Formule 1.

Formule 1 Cover 4Interviews
Bekende Nederlanders nemen plaats in de Vipbox en vertellen over hun liefde voor de sport. In dit nummer bijt Jan Dijkgraaf het spits af: “Als Max uitvalt, knal ik de tv uit!”

Daarnaast lees je meer over de mensen uit de sport zelf in de nieuwe rubriek Paddock People. We trappen af met Matteo Bonciani, hoofd van de communicatie van de FIA en ook wel “de maestro van de media” genoemd.

Ook hebben we een interview met oud-teambaas Paul Stoddart, die vertelt over zijn band met Nederland. “Op Schiphol moet ik al drie handtekeningen zetten voordat ik in het vliegtuig stap.”

Nieuws
Natuurlijk kijken we ook terug op de eerste race van het seizoen in Melbourne, waar Max Verstappen vijfde werd en Sebastian Vettel verassend als eerste over de streep kwam. Daarnaast geven we je een kijkje achter de schermen en zie je wat de coureurs buiten de baan allemaal doen en gaan we terug in de tijd met de Grote Prijs van Nederland.

Meer lezen? Bestel ‘m hier!