Het nieuwe nummer van Formule 1 bevat alles over de Grand Prix van Groot-Brittannië, een interview met McLaren-teambaas Martin Whitmarsh, een terugblik op het veelbewogen jaar 1976 en nog veel meer. Met natuurlijk weer veel nieuws, achtergronden en de mooiste foto’s! En als extraatje gratis toegangskaarten voor de Gamma Racing Day op 5 augustus in Assen.

 

‘Formule 1 hoort niet makkelijk te zijn’
Martin Whitmarsh is vastbesloten om McLaren aan de wereldtitel te helpen. Sterker nog: hij rust niet totdat zijn team elke race wint. In een seizoen waarin McLaren meer fouten lijkt te maken dan ooit, houdt hij de hoop op de ommekeer. Ook al is die in Silverstone verder weg dan ooit.

Webber steelt de show
Een regenrace, een zege voor McLaren of Vettel-dominantie: er waren diverse scripts voor de Grand Prix van Groot-Brittannië, maar geen hield rekening met een oppermachtige Fernando Alonso, terwijl Mark Webber er toch met de buit vandoor zou gaan.

‘Ik heb alles geprobeerd, maar het lukte gewoon niet’
Na zijn zege in Australië moet Jenson Button gedacht hebben dat hij kampioen kon worden. De realiteit is dat de Engelsman, na opnieuw een teleurstellende race – en dat nog wel voor eigen publiek – achtste staat op 79 punten achterstand van klassementsleider Fernando Alonso.

Rolmodel of Onruststoker?
Sebastian Vettel is tweevoudig wereldkampioen – de jongste ooit – en strijdt ook dit seizoen mee naar de titel. Zelf zegt hij dat al het succes hem niet veranderd heeft, maar is dat wel zo? Portret van een charmante driftkop.

1976
Het ongeluk van Niki Lauda, de wereldtitel van James Hunt, Tyrrells revolutionaire zeswieler: het seizoen 1976 was van bijzonder allure. Een terugblik op een historische jaargang van het wereldkampioenschap Formule 1.

Nummers online bestellen? Ga naar www.formule1.nl/edities