Een extra dik nummer van 100 pagina’s! Weer boordevol interviews, met onder andere een kijkje in de keuken van Mercedes, historische platen en verhalen uit de Formule 1 en natuurlijk het verslag van de Grands Prix van China en Bahrein.

In deze editie onder andere:

Racereportages China en Bahrein

Max lacht, Max baalt. Bij de Grote Prijs van China reed Max Verstappen vanaf P16 in een indrukwekkende race nog naar het podium, maar in Bahrein eindigde de race van de Nederlander vroegtijdig in de bandenstapels. Hamilton en Vettel wisselden elkaar af op het hoogste treetje van het podium.

Interview Carlos Sainz

Formule 1Hij is gevat, heeft de looks van een filmster en staat volop in de belangstelling van topteams. Carlos Sainz over golf, zijn vader, Max Verstappen, hamburgers en Sergio Ramos. “Ik ben een hamburger-expert, alleen op maandagen.”

Formule 1-coureur voor een dag

Op het Zuid-Franse circuit van Le Luc heb je geen superlicentie nodig om Formule 1 te rijden. Zelfs geen racelicentie. Achter het stuur van een Prost AP02 beleeft redacteur Sandor van Es de AGS F1-experience. “Doortrekken richting 10.000 toeren, de snelheidsbeleving neemt exponentieel toe. Wat een geweld!”

Formule 2 debuut van Nyck de Vries

Het gaat niet zo snel als bij Max Verstappen, maar stap voor stap komt Nyck de Vries dichter bij zijn doel: de Formule 1. Dit jaar wil hij zich bewijzen in de Formule 2 en daarnaast heeft hij een grotere rol gekregen binnen het ontwikkelingsprogramma van McLaren. “Het gaat er niet om hoe snel je in de Formule 1 komt, maar hoe snel je bent wanneer je er eenmaal arriveert.”

Meer lezen? Bestel  ‘m hier!