*

Formule 1 nr. 5 is uit!

Redactie

Redactie

8 jaar geleden

Formule 1 nr. 5 is uit!
Formule1

Het nieuwe nummer van Formule 1 is uit. Met onder meer een gesprek met Michael Schumacher, een openhartig interview met Lewis Hamilton en natuurlijk alles over de Grand Prix van Australië, inclusief de belevenissen van de Belgische debutant Jérôme d’Ambrosio.

In dit nummer onder meer:

Struikelblok

HRT is het eerste team dat onzacht in aanraking komt met de heringevoerde 107 procentregeling. De trieste vertoning die de renstal ten beste gaf was in dit geval reden genoeg voor de FIA om de regel keihard toe te passen. Maar wat als er in de toekomst meer teams de boot dreigen te missen?

’We gaan voor de tweede plaats in het WK’

Na de teleurstelling van vorig seizoen wordt er met spanning uitgekeken naar wat Michael Schumacher dit jaar presteert. De Duitser is vol vertrouwen en sluit bovendien een contractverlenging niet uit.

Een klasse apart

De verwachte chaos blijft uit tijdens de seizoensopener in Melbourne, waardoor Sebastian Vettel eenvoudig de zege kan opeisen. Alleen McLaren heeft weerwoord op Red Bull Racing, dat zelfs zonder KERS-systeem de vloer aanveegt met de concurrentie.

‘Slapen is het makkelijkste deel van dit werk’

Na een pauze van zestien jaar rijdt er weer een Belg in de Formule 1. Genoeg reden voor Formule1 om Jérôme D’Ambrosio tijdens zijn debuut te volgen bij de voorbereidingen op zijn eerste Grand Prix.

‘Ik heb geen zorgen meer’

Lewis Hamilton kreeg bij zijn debuut direct een topwagen ter beschikking. Alles leek de jonge Brit aan te komen waaien. Tot vorig jaar. Maar zijn strubbelingen achter de schermen in 2010 hebben hem naar eigen zeggen sterker gemaakt. Hamilton spreekt er openhartig over.

Neem nu een abonnement en mis niets van Formule 1

Lees meer over

Formule 1 Magazine