Na zijn goede optreden in Spanje krijgt het GP2-avontuur van Robin Frijns in Monaco een vervolg. De Limburger mag opnieuw instappen bij Hilmer Motorsport. Frijns staat op dit moment vierde in het klassement van de GP2 met 37 punten.

Robin Frijns tweet vandaag: “Just got some great news! I will be driving in the streets of Monaco with Hilmer GP2 team! Thanks everyone who made this happen!”, wat betekent:  “Groot nieuws, ik zal in de straten van Monaco rijden voor Hilmer GP2 team. Iedereen die dit mogelijk heeft gemaakt, bedankt!.

Deelname aan de Grand Prix van Monaco was voor Frijns lange tijd onzeker. Ondanks zijn goede prestaties heeft de Limburger nog steeds geen vast zitje in de klasse. Grootste mankement is het feit dat Frijns geen sponsorgeld meebrengt.

Twee weken geleden werd Frijns in pas zijn tweede weekend in de GP2 eerste in de hoofdrace. Een dag later presteerde hij het om tweede te worden in de sprintrace. Een prestatie van formaat, die er ongetwijfeld mede voor heeft gezorgd dat hij dit weekend zichzelf opnieuw kan bewijzen. 

Uw cookieinstellingen laten het tonen van deze content niet toe. statistics, marketing Wijzig uw instellingen om deze content te zien.