Marussia kwam opnieuw met beide auto’s aan de finish. Timo Glock eindigde zelfs voor Heikki Kovalainen. Een prestatie waar hij tevreden over is.

 

“Opnieuw een fantastisch weekend”, meende de Duitser. “We hebben beide auto’s opnieuw aan de finish gebracht en daar mogen we blij mee zijn. Het was een lastige race, maar we maakten de juiste bandenkeuzes en verwisselden ze op het juiste moment.”

 

“Opnieuw waren we een van de eersten die op slicks gingen rijden. Vervolgens konden we Kovalainen voorblijven. Iedereen bleef kalm tijdens de rode-vlagsituatie. In China willen we ons verder verbeteren.”

 

Charles Pic heeft vandaag ongetwijfeld weer een boel geleerd. “Het was een lastige race onder moeilijke omstandigheden. Ik reed niet eerder op dit type regenbanden dus het was lastig om het punt te bepalen om over te stappen op intermediates. Bij mijn derde stop haperde mijn koppeling. Zonde: dat kostte ons wat tijd.”

 

“Al met al ben ik blij dat ik op elke band constante tijden noteerde. Iedereen heeft goed gepresteerd in deze lastige omstandigheden. In China wil ik weer een stap zetten.”