Net als in de hoofdrace heeft Giedo van der Garde tijdens de sprintrace de derde plaats bemachtigd. De overwinning ging naar Jolyon Palmer.

De race kende een hectisch begin. Polesitter Stephane Richelmi werd direct onder druk gezet door James Calado en Max Chilton. Met drie dik door de bocht bleek niet te passen en Richelmi was het kind van de rekening. Van der Garde kon er via de kerbstones aan de binnenkant net langs.

Verder naar achter was de chaos compleet toen Johnny Cecotto, de winnaar van gisteren, in de rondte werd getikt. Hij sleepte Davide Valsecchi mee in zijn val en de andere DAMS van Felipe Nasr vloog er achterop. Victor Guerin, de teamgenoot van Nigel Melker, kreeg twee flinke klappen, maar gelukkig konden alle betrokkenen ongedeerd uitstappen.

Melker kon om de autowrakken heen rijden, maar moest achteraan aansluiten en slaagde er na de herstart niet in concurrenten op de baan te passeren. Door alle uitvallers schoof hij wel op naar een twaalfde plaats. 

Van der Garde liet bij de herstart een gaatje vallen ten opzichte van zijn voorligger, maar kreeg later een positie cadeau omdat Calado door de wedstrijdleiding naar binnen werd geroepen om zijn beschadigde voorvleugel te laten vervangen. Palmer en Max Chilton kon hij niet meer bedreigen, maar met zijn tweede derde plaats van het weekend deed Van der Garde opnieuw goede zaken voor het kampioenschap. Daarin staat hij nu eveneens op de derde plaats.