HRT kan weer een lege plek op de F111 invullen. Base Batteries wordt officieel leverancier van het team en in ruil daarvoor komt het logo van het Indiase merk op de auto te staan.

Met de allereerste Grand Prix van India in het vooruitzicht en een Indiase coureur in de gelederen was HRT een logische keuze voor Base Batteries. “We willen ons merk wereldwijd promoten via een van de meest prestigieuze sporten”, verklaart topman Aditya Arora.

Base Batteries was eerder dit jaar sponsor van het Canadese cricketteam, dat deelnam aan het WK in India, en zegt daar veel profijt van te hebben gehad. “We zijn blij dat we opnieuw een internationaal samenwerkingsverband in de sportwereld zijn aangegaan en hopen dat het wederom een succes zal worden.”

HRT-teambaas Colin Kolles is blij met de driejarige overeenkomst. “Met het contracteren van Narain Karthikeyan, rekenden we op steun uit het Indiase bedrijfsleven. Het doet ons deugd dat we wederom een Indiase sponsor hebben gevonden. Dit helpt ons weer verder vooruit.”