Het Formule 1 Jaaroverzicht 2012 is verschenen. Voor de achttiende keer heeft Formule 1 alle hoogte- en dieptepunten van het seizoen verzameld.

Wie wordt de jongste drievoudig wereldkampioen ooit? Dat was de inzet in de finale van een eclectisch Formule 1-seizoen. Sebastian Vettel, kampioen in 2010 en 2011, ging voor een hattrick met Red Bull. Ferrari-coureur Fernando Alonso probeerde de draad op te pakken die hij eind 2006 had laten liggen na zijn vertrek bij Renault.

In een thriller in Brazilië trok Vettel aan het langste eind. Met acht verschillende winnaars was 2012 een boeiend Formule 1-seizoen. Voor de achttiende keer heeft Formule 1 alle hoogte- en dieptepunten van het seizoen verzameld. Het moeizame laatste jaar van Michael Schumacher, de comeback van Kimi Räikkönen, de boeiendste crashes, de mooiste inhaalacties en de beste uitspraken: herbeleef het in het jaaroverzicht van Formule 1. 

Bestel nu op www.mannentijdschrift.nl/titel/formule1

Jaarabonnees krijgen het Jaaroverzicht 2012 automatisch toegestuurd. Door een interne fout is het echter nog niet verzonden. Het zal – voor abonnees uit Nederland – nu gelijktijdig met het volgende nummer, op 20 december, worden bezorgd. Onze excuses voor de vertraging.