Jordan krijgt volgende week de beschikking over de eerste lichting motoren van Toyota. De nieuwe EJ15 gaat begin februari de baan op. Jordan krijgt volgende week de beschikking over de eerste reeks Toyota motoren die dienst gaan doen in de nieuwe EJ15. De wagen moet begin februari de baan op gaan. Dat meldt de website van het Britse magazine Autosport.

Technisch-directeur Mark Smith, overgekomen van Renault, ziet voorzichtig kansen voor het team: ,,De EJ15 is in feite een doorontwikkeling van de EJ14 van vorig seizoen, met daarin een Toyota-motor en aanpassingen vanwege de nieuwe technische eisen voor 2005. Ik ben erg voorzichtig in mijn prognoses maar als het seizoen eenmaal onderweg is moeten mensen ons niet afschrijven. Ik verwacht dat we vanaf het midden van het seizoen significante stappen voorwaarts zullen zetten.''

Timo Glock en Robert Doornbos gelden nog altijd als belangrijkste kandidaten voor de vacante cockpits. Volgens Autosport is Christian Horner, na zijn benoeming als teambaas bij Red Bull, geen overnamekandidaat meer. Maar Alex Shnaider, initiatiefnemer van Midland F1 dat in 2006 moet debuteren, zou nog altijd geïnteresseerd zijn in een overname van Jordan.