Op vrijdag 14 maart begint de start van het Formule 1-seizoen. Daar wil je natuurlijk niets van missen. Sport1 biedt je de mogelijkheid alle trainingen, kwalificaties en race te kijken, zonder er iets voor te hoeven te betalen.

De sportzender begint zaterdag 1 maart een actie waarbij alle sportwedstrijden, die Sport1 op het eerste kanaal Sport1 Select, uitzendt – voor iedere Nederlander die digitale televisie kijkt via onder andere Ziggo, UPC of CanalDigitaal, een maand lang gratis te zien. Vanaf maandag 3 maart krijgen abonnees van KPN i-TV dezelfde mogelijkheid.

Dit houdt dus in dat je op vrijdag 14 maart getuige kunt zijn van de eerste meters van de Formule 1-bolides nieuwe stijl. En dat gratis en voor niks. Ook geeft dat je de kans het oude vertrouwde stemgeluid weer te horen van Olav Mol, die dit seizoen voor Sport1 de verslaggeving ter plaatse op zich neemt.

En daar blijft het niet bij. De actie geldt de hele maand maart dus ook de Grand Prix van Maleisië (28-30 mrt) zal gratis op Sport1 Select te zien zijn.

Daarnaast biedt de zender voetbal, tennis, golf, rugby, MotoGP, NBA en Euroleague basketbal. Kijk voor het programmaoverzicht en de meest actuele uitzendtijden op de de website van Sport1: www.sport1.nl