Formule1.nl geeft weer mooie prijzen weg. Vul het deelnameformulier in en maak kans op exclusieve McGregor-items of de PS3-games Ridge Racer Unbounded en Naruto: Ultimate Ninja Storm.

Ter gelegenheid van de 70e Grand Prix van Monaco heeft McGregor een exclusieve Formule 1-collectie ontworpen. De poloshirts, overhemden en T-shirts, in een opvallend kleurenpalet van rood, wit en blauw, verenigen de geschiedenis van McGregor met de kleuren van Monte Carlo. De kleding is voorzien van sportieve logo’s en de herkenbare ruiten van Automobile Club de Monaco. De Grand Prix de Monaco-accessoires, zoals een cap, zwemshort, weekendtas en zelfs speciaal ontworpen sneakers, maken deze exclusieve collectie compleet. De collectie Grand Prix de Monaco is verkrijgbaar in alle McGregor Stores en op www.mcgregorstore.com

 

Grand Prix de Monaco by McGregor Collection Grand Prix de Monaco by McGregor Collection Grand Prix de Monaco by McGregor Collection

 

Formule 1 mag drie limited edition items uit de Grand Prix de Monaco by McGregor Collection weggeven.

Vul snel het deelnameformulier in

 

 

Ridge Racer Unbounded

Daarnaast kun je kans maken op twee spannende games. Voor wie ongelimiteerd wil racen, is er Ridge Racer Unbounded. Wij geven vijf exemplaren van dit populaire spel voor PS3 weg. 

Vul snel het deelnameformulier in

 

 

Narutoa Ultimate Ninja Storm Generations

Wil je even wat anders dan racen en hou je van manga en ninja’s, dan is Naruto: Ultimate Ninja Storm Generations wat voor jou. In het nieuwste deel uit de Naruto Shippuden-serie is het voor het eerst mogelijk om met Naruto-karakters uit elke Naruto-saga te vechten. Ook van deze game geven we vijf exemplaren voor de PS3 weg. 

Vul snel het deelnameformulier in