Doe mee aan de winactie in het kader van het verschijnen van de rallygame WRC4 en maak kans op een 1:18 schaalmodel van de Citroën DS3 (de auto van rallylegende Sebastien Loeb, die in de game nog wel het hele seizoen aanwezig is) of een van de drie exemplaren van WRC4 die we mogen weggeven.

Na het veroveren van het WRC2-kampioenschap maakte voormalig Formule 1-coureur Robert Kubica zijn WRC-debuut in de Rally van Groot-Brittannië. Hoewel hij de snelheid goed te pakken had, ging het ook al snel mis voor de Pool. Op de openingsdag rolde hij al een berm in en nadat de auto weer was hersteld en hij een straftijd had geïncasseerd, ging het de volgende dag opnieuw mis nadat hij een pacenote van zijn nieuwe navigator verkeerd had geïnterpreteerd. Het geeft maar aan hoe verraderlijk rallyrijden is.

Al is de naam wat onhandig gekozen, de game WRC4 (waarin het mogelijk is de kampioenschappen WRC, WRC2 en WRC3 te spelen) geeft een goede impressie van de uitdagingen die een rallycoureur te wachten staan. Ten opzichte van zijn voorganger is de game vooral visueel flink verbeterd. Ook heeft ontwikkelaar Milestone ingezien dat het niet de strijd moet aangaan met stuntgames als de Dirt-reeks, maar zich juist moet richten op de unieke charmes van de rallysport. De proeven zijn lastiger geworden, maar door de moeilijkheidsgraad naar wens in te stellen, blijft de game toegankelijk voor iedereen. Wie zich echt wil meten met anderen, gaat online de strijd aan tegen maximaal 15 personen in een van de dertien verschillende rally’s, van Monaco tot Australië.

Vul snel onderstaand deelnameformulier in en maak kans op de prijzen. Geef bij Oplossing aan naar welk gameplatform jouw voorkeur uitgaat.