De strijd om de tiende plek is nog niet gestreden tussen Manor en Sauber, maar Manor streeft er niet alleen naar Sauber te verslaan, maar ook de nummer negen Renault.

Na veertien van de 21 Grands Prix staat Manor tiende, met één punt. Pascal Wehrlein scoorde dat in Oostenrijk voor het team dat daardoor een plekje boven het puntloze Sauber staat.

Sauber is na de zomerstop met een update gekomen, maar ten overstaan van F1i.com stelt Manor-teambaas Dave Ryan desondanks vast dat Sauber ‘stelselmatig wordt geklopt’ door zijn team.

“Renault doet het op het moment verder ook niet al te best”, oordeelt Ryan. “Ze hebben de nodige problemen, dus we mikken ook zeker op Renault”, verklaart Ryan.

Renault staat op zes punten, vijf meer dan Manor, maar ook Renault heeft maar één keer gescoord. Dat was in Rusland, bij race vier, met Kevin Magnussen. Sindsdien worstelt de Franse formatie.

“Renault heeft het zwaar en ons doel is om iedereen te verslaan die we kunnen verslaan. We staren ons dus zeker niet blind met achteruit kijken naar Sauber, we kijken ook vooruit naar Renault”, aldus Ryan.