Exclusief, sportief, luxe, onconventioneel en iconisch. Dat is kort samengevat de Limited edition wintercollectie Caterham Formula 1-Team by McGregor & Giedo van der Garde.

Passie, techniek en lef komen samen in stijlvolle overhemden, poloshirts, cardigans, sweaters en rugby’s van McGregor en zorgen voor een snelle look. In het komende nummer van Formule 1 zit een speciaal pasje waarmee je tien procent korting ontvangt bij online bestellingen.

Caterham F1-Team by McGregor and Giedo van der Garde

Bekijk nu alvast de collectie. 

Onderscheidend
De Caterham Collectie is een exclusieve McGregor racecollectie die in limited edition wordt uitgegeven. Luxe polo’s, T-shirts, cardigans, hoodies en caps met Giedo van der Garde als inspirator en McGregor als initiator. Giedo belichaamt immers alle kenmerken van de racerij: sportief, gedurfd en kosmopolitisch. Precies dát waar ook McGregor voor staat. Het gebruik van originele borduursels, prints en badges, de internationale flair en het onderscheidende geel en groen van het Caterham F1 Team, die als een rode draad door de hele collectie lopen, dragen allemaal bij aan een sportieve, elegante look die zich bovendien gemakkelijk laat combineren met andere stijlen.