*

Mexico: Dit zagen we ook nog…

Linda van der Heide

Linda van der Heide

31 oktober 2017 15:58

Mexico: Dit zagen we ook nog…
Red Bull GEPA Pictures

De race eindigde zoals het begon: met een klapper! Niet alleen werd Lewis Hamilton voor de vierde keer wereldkampioen, Max Verstappen won zijn tweede race van het seizoen. En voor dat feestje was niemand minder dan DJ Hardwell ingevlogen om vanaf het podium 50.000 enthousiaste Mexicanen te entertainen.

Max Verstappen en DJ Hardwell

DJ Hardwell is een groot Formule 1-fan. En dat niet alleen: de Nederlander lijkt Max Verstappen geluk te brengen. De DJ was eerder dit jaar in China aanwezig waar Verstappen na een geweldige inhaalrace (van 16 naar 3) op het podium eindigde. En nu won de Red Bull-coureur. Misschien dat iemand Hardwell een vaste accreditatie kan geven?

Lance Stroll jarig

Niet alleen Max Verstappen en Lewis Hamilton vierden feest: ook Lance Stroll. De Canadees werd afgelopen zondag negentien jaar. Nog gefeliciteerd Lance!

helm ricciardo

helm ricciardo

Daniel Ricciardo reed in Mexico met een aangepast helmdesign. Let op het geestige detail. Helaas viel de Australiër opnieuw uit met technisch malheur.

gridgirls Grand Prix Mexico 2017

De gridgirls in Mexico zagen er opnieuw oogverblindend uit.

Who wore it best? Leuk zo’n sombrero, maar wie staat-ie nou het best? Laat het ons hieronder weten!

De Mexicanen houden wel van een feestje. Ook dit jaar trokken ze alles uit de kast om de rijdersparade luister bij te zetten. Wauw!