Monaco stelde niet teleur. De race was weliswaar niet al te spannend, maar de glimlach van winnaar Daniel Ricciardo maakte dat wat ons betreft weer goed. Daarnaast werden we ook heel blij van de terugkeer van de gridgirls. En wij niet alleen…

Hulkenberg grigirlsNico Hülkenberg was al net zo enthousiast. Al mogen we ze van Liberty geen gridgirls meer noemen. Ze heten nu ‘fan reporters’ en ‘fan messengers’. Whatever. Ze zagen er weer prachtig uit en door hun aanwezigheid had de grid weer meer glamour dan alle voorgaande races bij elkaar.

Lewis Hamilton

Lewis HamiltonLewis Hamilton is nooit te beroerd om een showtje te geven.

Vettel en LiuzziWe zagen veel oude bekenden in Monaco. Hier zien we Vitantonio Liuzzi in gesprek met zijn oude Toro Rosso-teammaat Sebastian Vettel.

Rosberg en vrouw VivianOok Nico Rosberg kwam samen met vrouw Vivian buurten.

Monaco GP 2018Deze dames zagen dat het goed was.

Arrivabene en VettelTeambaas Maurizio Arrivabene kan het niet laten Vettel te plagen.

F1 fans

F1 fansOnder de fans veel leuke dames. De glitter en glamour van Monaco mist zijn uitwerking niet.

Monaco GP 2018 Albert en Charlene

Monaco GP 2018 Prins Albert en Prinses Charlene

Monaco GP 2018 Prins Albert en Prinses Charlene

Monaco GP 2018 Prins Albert en Prinses CharleneIn plaats van een shoey bood Ricciardo prins Albert een slokje champagne aan. De vorst van Monaco vatte het sportief op en nam gretig een slok. Hij bood vrouwlief ook de champagnefles aan, maar prinses Charlene was daar duidelijk niet zo gecharmeerd van. Onder druk deed ze mee aan de show, maar zal daar prins Albert thuis ongetwijfeld nog op aangesproken hebben. Ai.

Ricciardo zwembadNa een meesterlijke race, nam de winnaar de van de Grand Prix van Monaco 2018 een welverdiende duik in het zwembad. Het startsein voor een lange avond.