Vanaf de eerste race in Australië zal betaalzender Sport1 de komende drie seizoenen de Formule 1 uitzenden.

Naast de races en kwalificatiesessies zal het ook de vrije trainingen live uitzenden. Daarnaast wordt het op meerdere kanalen uitgezonden, inclusief een zender speciaal voor onboardbeelden. Je kunt ook via internet kijken. Via de website van Sport1 betaal je dan eenmalig voor een race.

Voor mensen die geen abonnement op Sport1 hebben of willen nemen, is er de samenvatting op Veronica enkele uren later. Omdat de races in Canada, Amerika en Brazilië in Nederland ’s avonds plaatsvinden, zendt Veronica die races live uit.

Daarnaast zendt de Engelse BBC negen races live uit. De eventuele twintigste race op de kalender neemt BBC ook voor zijn rekening, mocht die er komen. De overige races worden in Engeland door betaalzender Sky Sports uitgezonden, maar komen net zoals vorig jaar in ruime samenvatting op de BBC.

De Duitse RTL zendt zoals gewoonlijk alle races en kwalificatiesessies live uit. De zender is bij de meeste digitale televisieaanbieders in het standaardzenderpakket opgenomen.

Wil je in België naar races kijken, dan moet je afstemmen op Vier. Voor Nederlanders is deze zender niet te ontvangen, maar bij de meeste Belgen zit Vier standaard in het pakket.