Sauber is er er opnieuw niet in geslaagd de eerste punten van het seizoen in de wacht te slepen. Adrian Sutil en Esteban Gutiérrez zijn echter tevreden met hun optredens.

Esteban Gutiérrez is na afloop van de race zelfs enthousiast over het verloop van de race: “Het was een erg enerverende race! Ik heb er zowaar van genoten. In het begin had ik wel wat moeite met de banden die onder de auto lagen, maar dat veranderde na mijn pitstop. Op het verse rubber voelde de auto veel beter aan, maar helaas verloren we de aandrijving aan het eind van de race en vielen we uit.”

Adrian Sutil
Ook in het Sutil-kamp zal de kurk met de dertiende plaats ongetwijfeld op de champagnefles zijn blijven zitten, maar de Duitser ziet het niet al te somber in: “Het was een incidentrijke race, maar we zijn keurig uit de problemen gebleven. Wat dat betreft hebben we een goede teamprestatie geleverd. Ik ben bovendien tevreden met wat ik zelf heb laten zien.”

“Ik denk dat we ons erbij neer moeten leggen dat dit momenteel het maximaal haalbare is. Het is maar een dertiende plaats, maar we hebben in ieder geval weer alles gegeven.”